allrum.jpg

img_2040.jpg

img_2039.jpg

Fjällgården är anpassad för självhushåll med utrustning för 20 personer och det finns 16 ordinarie bäddar i våningssängar fördelade på 2- och 4-bäddsrum. Det finns tre barnsängar, typ resesäng, för de allra minsta.

 

 

 

 

 

 

sovalkov.JPGDessutom finns två sovalkover med låg takhöjd som lämpar sig bäst för barn och ungdomar vilket ger möjlighet till ytterligare 4 bäddar. Totalt rymmer alltså Fjällgården 20 personer. Madrasser, kuddar och istoppstäcken finns till varje sängplats. Sänglinne medtages av hyresgästen.

 

 

 

 

 

 

tvatt_o_wc.JPGdusch.JPGPå gården finns tre toaletter med tvättställ varav två även har dusch. Dessutom finns det ett separat duschrum och ett torkrum.                                                                             

 

 

 

 

 

 

koket.JPG Köket är utrustat med bl. a kyl/frys, spis med dubbla värmeugnar, mikrovågsugn, diskmaskin, våffeljärn, matberedare, elvisp, kaffebryggare, vattenkokare mm.

 

 

 

 

 

 

 

img_2036.jpg

     I allrummet, som är avsett för måltider och gemensam samvaro, finns stolar och bord för 20 personer och två barnstolar. Längst ner i allrummet finns en soffgrupp med TV/DVD samt en radio med kasett- och CD-spelare.


 
stäng